Avocado butter

16:31


Někteří ho milují a další ho zase nesnáší, to je prostě avokádo. Ovoce, které se třeba s jahodami nedá vůbec srovnávat, i přes to, jak moc je zdravé. Dnes jsem si pro vás připravila tip na pomazánku právě z avokáda. Přiznám se, nepatřím mezi avokádové milovníky, ale tohle zpracování mi chutná, je to rychlé, vydatné a hlavně dobré. Když se mi večer nechce vařit nějaká složitá večeře, je to výhra, pokud je po ruce avokádo.

Ingredience:

Avokádo
Pár cherry rajčátek
sůl a pepř


Avokádo musí být měkké, ale nezoufejte, pokud mají v obchodě jen tvrdé plody, nechte je doma den nebo dva hezky uležet a ony samy změknou.

Avokádo rozřízneme a vydlabeme do misky, kde ho rozmačkáme. Přidáme na jemno nakrájená rajčátka a ochutíme solí a pepřem. Můžete přidat panenský olivový olej, ale není to nutnost.
Hotovou pomazánku dáme do lednice a v toustovači si opečeme chléb/toast a podáváme.

Dobrou chuť!!! :)

You Might Also Like

0 commentaries

Popular Posts

Follow me

New post

oatmeal recipe ideas